Τα πλεονεκτήματα της αναδρομής σε προηγούμενη ζωή.

Η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές, μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς της παρούσας ζωής. Είναι μία ασφαλής διαδικασία, κατά την οποία ο θεραπευόμενος ακολουθεί την καθοδήγηση του υπνοθεραπευτή, έτσι ώστε να επιτευχθεί μία κατάσταση βαθιάς ύπνωσης ή διαφορετικά βαθιάς χαλάρωσης και έκστασης.


Παρ'ότι οποιοδήποτε γεγονός από το παρελθόν μας μπορεί να παρουσιαστεί 'μπροστά μας', παρόλα αυτά, το υποσυνείδητο μας δεν θα εμφανίσει τίποτα για το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να το αντιμετωπίσουμε. Σημειώστε δε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας υπάρχουν τρόποι που χρησιμοποιεί ο υπνοθεραπευτής , έτσι ώστε ακόμα κι αν έρθουμε αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη ανάμνηση ή γεγονός, να μπορούμε να το δούμε σαν παρατηρητές και να δουλέψουμε με ασφάλεια για την επίλυσή του χωρίς να μας επηρεάσει αρνητικά.


Συνοπτικά στην αναδρομή:

  • Αντιμετωπίζονται φοβίες που δεν έχουν προφανή προέλευση.

  • Εξερευνάται η σύνδεση μας με ανθρώπους από προηγούμενες ζωές μέχρι τώρα και πως αυτό επηρεάζει τις σχέσεις μας μαζί τους.

  • Ανακαλύπτονται οι αιτίες που προκαλούν ανεξήγητους πόνους, σύνδρομα και αρρώστιες σε αυτή τη ζωή και σχετίζονται με γεγονότα που συνέβησαν σε προηγούμενες.

  • Δίνεται μία απάντηση στο αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο.

  • Το κάρμα μας μπορεί να εξισορροπηθεί όταν ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους ζούμε τωρα τη ζωή που ζούμε. Πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται γιατί τους συμβαίνουν κάποια πράγματα. Επαναλαμβανόμενα μοτίβα για παράδειγμα. Συνειδητοποιώντας ότι κάτι τέτοιο επαναλαμβάνεται από προηγούμενες ζωές, μπορεί κανείς να 'διορθώσει' ότι χρειάζεται ή να λάβει το 'μήνυμα' και να γλιτώσει τον εαυτό του από δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Φυσικά, δεν χρειάζεται να πάει κανείς πίσω στον χρόνο μόνο για να λύσει προβλήματα. Μπορεί απλά να ικανοποιήσει την περιέργειά του και να εξερευνήσει το παρελθόν του!

  • Πολλές άλλες εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές, είναι σα να βλέπεις μία ταινία ή σα να εξιστορείς αναμνήσεις και γεγονότα από το παρελθόν σου. Η διαφορά κατά την ύπνωση είναι ότι το υποσυνείδητό μας θα φανερώσει πολλά περισσότερα από όσα θυμόμαστε συνήθως και με όλες τις λεπτομέρειες, καθώς αποτελεί μια καταγραφική μηχανή του εαυτού μας σε μόνιμη λειτουργία. Επίσης, για το υποσυνείδητό μας, δεν υπάρχει ο περιορισμός του χρόνου ή του τόπου καθώς αυτά είναι γήινα όρια που δεν ισχύουν στον κοσμικό και κβαντικό κόσμο.Το παραπάνω κείμενο είναι εμπνευσμένο από το: https://www.centreofexcellence.com/ Past Life Healing

14 views

©2020 by Simply Balanced Self. Proudly created with Wix.com